ontario
ontario

Quiz 2-North America

  1. Most populous state in US?
    a) California
    b) New York
    c) Texas
    d) Florida
  2. First capital of Canada?
    a) Montreal
    b) Kingston
    c) Halifax
    d) Charlottetown
  3. Largest Native American nation?
    a) Cherokee
    b) Navajo
    c) Sioux (Lakota)
    d) Apache
  4. Which country sold Louisiana to the US?
    a) Spain
    b) France
    c) Great Britain
    d) Mexico
  5. Who is the biggest maple syrup producer in the world?
    a) Michigan
    b) Ontario
    c) Quebec
    d) New York
  6. The smallest American state?
    a) Delaware
    b) New Jersey
    c) Rhode Island
    d) Maine
  7. Last province to join Canada?
    a) British Columbia
    b) Newfoundland
    c) Nova Scotia
    d) New Brunswick
  8. Biggest potato producer in US?
    a) Idaho
    b) Iowa
    c) Montana
    d) Wyoming
  9. Largest Canadian province?
    a) Ontario
    b) Quebec
    c) Alberta
    d) Manitoba
  10. Where’s the name of America come from?
    a) Christopher Columbus named it so
    b) Somebody just made it up
    c) Native Americans
    d) First name of an Italian explorer

Correct answers

  1. A
  2. B
  3. A
  4. B
  5. C
  6. C
  7. B
  8. A
  9. B
  10. D
ontario
Quiz 2-North America
Reader Rating374 Votes
9.6
More Stories
Niagara Falls
Niagara Falls, Canada
Top