Iceland
Iceland

Quiz 1-Europe

  1. How many airports are in (around) London, UK?
    a) 3
    b) 6
    c) 4
    d) 5
  2. Faeroe Islands
    a) Is and independent country
    b) Belongs to Denmark
    c) Belongs to Iceland
    d) Belongs to Norway
  3. The biggest island in the Mediterranean sea is:
    a) Malta
    b) Cyprus
    c) Sicily
    d) Sardinia
  4. Which one is not a Germanic language?
    a) Gaelic
    b) Frisian
    c) Flemish
    d) Luxemburgish
  5. The capital of Scotland is:
    a) Aberdeen
    b) Glasgow
    c) Edinburgh
    d) Inverness
  6. How many languages have official status in Switzerland?
    a) 5
    b) 2
    c) 3
    d) 4
  7. What’s the biggest city in the Netherlands?
    a) Rotterdam
    b) Amsterdam
    c) Eindhoven
    d) Utrecht
  8. Which country has the most overseas territories now?
    a) France
    b) Great Britain
    c) Spain
    d) Portugal
  9. What’s the most populous country in Europe?
    a) Germany
    b) Great Britain
    c) Poland
    d) Italy
  10. Which country is the biggest wine producer in Europe?
    a) Germany
    b) Italy
    c) France
    d) Spain

Correct answers

  1. B
  2. B
  3. C
  4. A
  5. C
  6. D
  7. B
  8. B
  9. A
  10. B
Iceland
Quiz 1-Europe
Reader Rating390 Votes

Power your creative ideas with pixel-perfect design and cutting-edge technology. Create your beautiful website with Zeen now.

More Stories
Berlin
Berlin
Top